Locatie en routeMeet cirkel op kaartVanuit de richting Rotterdam:

Op de A17, je pakt de afslag Roosendaal afslag 20 Industrieterrein Borchwerf en aan het eind van de weg sla je linksaf richting Stepvelden, blijf de weg volgen en ga bij de 2e stoplichten linksaf naar Belder. Op de Belder na ruim 700 m rechts afslaan naar de Belder, vervolgens direct links afslaan en direct rechts afslaan en u staat voor de deur, no. 25. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.Vanuit de richting Breda:

Je rijdt op de A58 en pakt bij Roosendaal-West de A17 richting Rotterdam. Vervolgens neem je de 1e aflsag 20 Industrieterrein Borchwerf en aan het eind van de weg sla je rechtsaf richting Stepvelden, blijf de weg volgen en ga bij de 2e stoplichten linksaf naar Belder. Op de Belder na ruim 700 m rechts afslaan naar de Belder, vervolgens direct links afslaan en direct rechts afslaan en u staat voor de deur, no. 25. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.Vanuit de richting Bergen op Zoom:

Je rijdt op de A17 richting Rotterdam en neemt de 1e aflsag 20 Industrieterrein Borchwerf en aan het eind van de weg sla je rechtsaf richting Stepvelden, blijf de weg volgen en ga bij de 2e stoplichten linksaf naar Belder. Op de Belder na ruim 700 m rechts afslaan naar de Belder, vervolgens direct links afslaan en direct rechts afslaan en u staat voor de deur, no. 25. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.Now you will be redirected to another store view according to your geo-location